RODA E2-BEP E2

Gisteren heeft BEP E2 zijn 3e competitiewedstrijd van dit veldseizoen gespeeld. Om 11.00 uur moesten wij uit spelen bij Roda Westzaan. Met Joep als invaller erbij, begonnen we met zijn 5-en aan de wedstrijd: Fiene, Noortje, Tijn, Robin en Joep. Tijn was de aanvoerder en mocht de scheidsrechter een hand geven.

Met onze mascotte Mormel aan de paal, floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. Er werd goed samen gespeeld, en goed gekeken wie er vrij stond. Soms is het nog lastig om goed in de handen te gooien en te vangen. Maar het gaat iedere wedstrijd beter! Helaas maakte Roda de 1-0. Kort daarna maakte Joep de 1-1 vanuit een schot, nadat er goed over gegooid was.

Op trainen hebben we geoefend met doorlopers nemen en het verdedigen van doorloopballen. Dat was goed te zien. Er werden een aantal doorlopers genomen, helaas net mis…. Het werd een spannende, gelijk opgaande wedstrijd met kansen aan beide kanten. Roda maakte de 2-1. Vlak voor tijd hadden we nog 2 mooie kansen, die er net naast gingen, waarna de scheidsrechter af floot.

Helaas een verloren wedstrijd, maar heel goed gespeeld door iedereen met veel inzet en plezier! Volgende week spelen we om 9.00 uur thuis tegen DSO E1.

Groetjes van jullie trotse coach.