BEP B1 – RAPID B1

Afgelopen zaterdag hebben we tegen Rapid gespeeld. Omdat we pas om 17:00 hoefden te spelen konden Max en Bodyn ons niet coachen omdat ze naar hun eigen wedstrijd van het eerste toe moesten. Als inval coaches hadden we daarom Johan en Arnout. Al vrij snel na het begin van de wedstrijd scoort Dion 1-0. Daarna volgt ook een afstandsschot van Sem 2-0. Dit was al een veel beter begin dan de wedstrijd van vorige week. Jim scoort een mooi afstand schot 3-0. We krijgen een strafworp mee en Kyan schiet die keurig raak 4-0. Marlou maakt een afstandsschot 5-0. Dan een strafworp tegen 5-1. als laatst nog een doelpunt van Jim 6-1. Rust. Na de rust gaan we er weer helemaal voor, en Kyan scoort 7-1.

Na de vak wissel scoren Sem en Dion allebei een afstandsschot 9-1. Kyan is lekker op dreef, en scoort 2 doelpunten 11-1. Daarna maakt Sem een doelpunt, en scoort ook nog een strafworp 13- 1. Ook het andere vak krijgt nog een strafworp mee, die Kyan weer scoort 14-1. Als klap op de vuurpijl scoort Marit nog een doorloopbal 15-1.

Alle reserves en Johan en Arnout bedankt. en op naar de volgende overwinning!

Groetjes Marlou