BEP D2 – KZ/THERMO4U D3

Vandaag speelden we onze allereerste (officiële) wedstrijd in de zaal . Helaas kon Dylan er niet bij zijn, maar de rest gelukkig wel. We begonnen vol enthousiasme aan de wedstrijd , speelden gelijk snel over en liepen goed vrij. Helaas was het net niet genoeg om ook te scoren. KZ kreeg 1x de bal en scoorde gelijk… 0-1… We bleven wel sterk samenspelen, maar KZ bleek een maatje te groot voor ons te zijn. Ze zaten er dan ook steeds tussen met hun lange armen! Ze scoorden zelfs nog een keer en het werd 0-2 .

KZ speelt heel aanvallend, maar wij blijven goed verdedigen en ze krijgen de bal er niet in! Na een goede onderschepping hebben wij de kans om te scoren, maar ook ons lukt het niet.. Met 0-2 gaan we dan ook de rust in; toch netjes van ons! KZ heeft wonderwater gedronken en scoort gelijk, 0-3 We proberen het wel en blijven in het aanval-vak, maar er kan niet op de korf geschoten worden en zodra we de bal verliezen, scoort KZ… 0-4 en 0-5. Iris krijgt nog een mooie kans, maar mist helaas net de korf.

MAAR DAN… door aangeven van Iris, scoort Lenny! Het is 1-5!!!!!! KZ is helaas ook nog niet klaar met scoren en maakt nog 2 punten. Onze verdedigers hebben het zwaar, maar werken heel hard en zorgen dat KZ niet meer kan scoren. De eindstand is 1-7.

Jammer genoeg hebben we onze eerste zaalwedstrijd verloren, maar volgende gaan we weer hartstikke ons best doen!

Groetjes Iris