APOLLO E1 – BEP E3

Na een paar weken niet gespeeld te hebben mochten we vandaag onze eerste wedstrijd van het jaar spelen. We moesten uit tegen Apollo. Iedereen was keurig op tijd dus we hadden een goede voorbereiding. Al in de eerste aanval scoorde Apollo hun eerste doelpunt, de toppers van de E3 waren direct wakker geschut door dit snelle doelpunt. Er werd goed verdedigd .

In het tweede kwart werd er goed samen gespeeld, dit resulteerde in de gelijkmaker: een mooie doorloopbal van Dilara. Tijn dacht, dat kan ik ook, maar helaas dat doelpunt werd afgekeurd. In de tweede helft maakte Apollo 2-1 en Tijn maakte direct daarna met een slim balletje onder de korf de gelijkmaker: 2-2. Apollo maakte 3-2 en Siem maakte eigenlijk de gelijkmaker maar de scheidsrechter floot deze onterecht af.

We hebben de supporters een mooie wedstrijd laten zien. Er werd goed overgespeeld, doorloop-ballen genomen en voor iedere bal gevochten. Top!

Groet, Eugenie