TOP D2 – BEP D1

Vandaag moesten we tegen TOP D2. Zij hadden, net als wij, alle wedstrijden tot nu toe gewonnen. We begonnen met Lieke, Anna, Maurits en Jens in de aanval. Do, Jinte, Tygo en Daan begonnen in de verdediging. Elin en Björn begonnen aan de kant. Sofie was helaas ziek. Top scoorde het eerste doelpunt, maar daarna maakte Lieke een mooie doorloopbal, 1-1. Toen scoorde TOP drie doelpunten achter elkaar, 4-1. Maurits scoorde 2 doelpunten, een doorloopbal en een afstandschot, 4-3.

Toen wisselden we van vak. TOP scoorde een afstandschot, 5-3. Daan maakte een mooie doorloopbal, 5-4. Voor de rust scoorde TOP nog een doorloopbal. De ruststand was 6-4. Na de rust kwam Elin in het veld voor Anna en Björn voor Daan. Maurits maakte een doelpunt onder de korf, 6-5. TOP scoorde een afstandschot, 7-5.

Na de vakwissel scoorde TOP nog twee keer van afstand, 9-5. Met een strafworp van Tygo (9-6), een afstandschot van Tygo (9-7) en een omdraaibal van Do (9-8), kwamen we heel goed terug. Helaas lukte het niet meer om nog een doelpunt te maken. Ondanks dat we hadden verloren, waren we allemaal blij en vooral trots, omdat we met z’n allen een hele goede wedstrijd hadden gespeeld.

Groetjes, Lieke