ADOS C1 – BEP C2

Arnout was deze zaterdag helaas niet aanwezig, maar gelukkig konden Camiel en Mascha coachen. ook Sara was gebleseerd en dus helaas afwezig, maar gelukkig we hadden Michelle als reserve. de wedstrijd begon met 1-0 voor ADOS, waarna Sam de gelijkmaker scoorde met een mooie doorloopbal 1-1. ADOS scoorde 2-1 waarna Kai er een afstandschot in schoot 2-2. Lynn maakte er gelijk 2-3 en 2-4 van met een doorloopbal en afstandschot. ADOS scoorde 3-4 en 4-4. Maar Sam maakte er met een doorloopbal weer 4-5 van. rust~ 4-5

ADOS kwam goed de rust uit en maakte 5-5, waarna Sofie en Sjors er 5-6 en 5-7 van maakten. Lynn maakte nog een afstandschot voor de 5-8, waarna ADOS 6-8 maakte. maar Isabel scoorde nog een mooie bal en daarmee eindigde de wedstrijd op een stand van 6-9. Michelle bedankt voor het reserve zitten en Camiel en Mascha voor het coachen.

BEP C2