BEP E3 – SPORTING ANDIJK E1

Vandaag speelde de E3 één van de laatste wedstrijden van het winter seizoen. Thuis in ” de Beuk” werd gewonnen van Sorting Andijk E1. In een snelle eerste kwart scoorde Joep de 1-0. In het tweede kwart kwam Dilara in het veld voor Siem en helaas ging de bal van Dilara na een half rondje ring er weer uit… Jasmijn maakte de verlossende 2-0 waarna Tijn met de 3-0 de voorsprong verder uitbouwde.. Siem scoort in het derde kwart (gewisseld voor Jasmijn) de 4-0 en in het laatste kwart maakt Joep de 5-0.

De tegenstander scoort de 5-1, maar door geweldige bewegingen van Joep tegen zijn halve meter groter zijnde tegenspeler kon Siem de stand verder ophogen naar 6-1 en zelfs 7-1. Waarna Dilara met een prachtige doorloopbal de afsluitende 8-1 maakte. Het publiek heeft genoten van jullie snelle en kansrijke spel.

Jasmijn Hooijer