BEP A1-Tempo A1

We speelden vandaag onze tweede thuiswedstrijd dit zaalseizoen. Afgelopen weken is het ons helaas nog niet gelukt om punten te pakken. Ook vandaag hadden we weer een moeilijke tegenstander tegenover ons.Tempo had tot nu toe alles met ruime cijfers gewonnen, dus we hadden ons al voorbereid op een zware wedstrijd. Ines zat deze week aan de kant want ze was de hele week ziek geweest en nog steeds niet helemaal fit. De vakken waren dan ook, in de aanval: Tim, Luke, Quinty en Puck, en in de verdediging: Beau,Jesper, Eline en Lotte.

We begonnen met veel moed aan de wedstrijd en komen al snel voor door een kansje onder de korf van Luke, aangeven door Tim bij de vrije bal. Tempo scoort daarna ook hun eerste doelpunt. 1-1. Meteen de aanval daarna scoort Eline een wegtrekbal onder de korf, nadat haar dame Lotte overnam die doorbrak. Tempo blijft mee scoren. Weer een korte kans van Luke onder de korf, ook deze keer weer aangegeven door Tim bij de vrije bal. Tempo begint uit te lopen tot 4-9. Daarna scoort Tim voor ons een afstandsschot. Tempo scoort. In onze aanval scoort Lotte een afstandsschot. Daarna krijgen we een strafworp mee, ook deze gaat erin. Ondertussen had tempo er ook een gescoord en dat maakt de stand nu 5-10. Luke trekt weer weg onder de korf en maakt deze kans goed af. Tim scoort nog een afstandsschot en Beau zijn heer staat te slapen bij de vrije bal, en Beau zorgt voor het laatste doelpunt voor ons in de eerste helft. We gaan de rust in met 10-14.

Tot nu toe nog erg tevreden, tuurlijk dingen die beter kunnen maar we zijn goed bezig. We proberen dit de tweede helft vol te houden maar Tempo komt nog sterker de rust uit en scoort er meteen 3. Jesper scoort na rust het eerste doelpunt voor ons. 11-17. Tempo scoort 2 doelpunten en begint steeds verder uit te lopen. Lotte scoort een afstandsschot. 12-19. Tempo wordt steeds beter in de afronding en begintijd aardig wat in te schieten, wij hebben het vooral moeilijk in de aanval en proberen de goede kansen te zoeken. Uiteindelijk krijgen we een strafworp die wordt gescoord. 13-22. Quinty krijgt ook een strafworp tegen die Luke goed afrondt. Jesper staat goed te rebounden tegen een grote sterke rebounder van Tempo en scoort een slim wegtrekballetje achter de korf.

Tim wordt gewisseld voor Jari en Puck wordt gewisseld voor Ines. Er wordt een strafworp veroorzaakt, die ook gescoord wordt. De stand ondertussen is 16-25. Jari scoort een ver afstandsschot en die aanval daarna Scoort Lotte een afstandsschot. 18-25.

In de laatste 5 minuten is de wedstrijd wel gespeeld maar we blijven volhouden. Jari scoort een omdraaibal, hele mooie actie. Luke scoort een strafworp en dit was dan ook ons laatste doelpunt van de wedstrijd. Tempo weet er nog 2 te scoren. De uiteindelijke uitslag was, 20-28.

Ik vind dat we allemaal hebben volgehouden en alles hebben gegeven om een goed resultaat neer te zetten. Helaas nog steeds geen punten. Maar volgende week hebben we zeker kans om te winnen. Reserves bedankt! Lotte.