BEP A3-Apollo A1

In de verdediging beginnen Rogier, Max, Dominique en Belana. In de aanval starten Luca, Marijn, Amber en Louise Reserve beginnen Demi We gaan beginnen met een aanval moeten weer snel verdedigen en zo gaat het steeds heen en weer. Gelukkig geeft Louise een mooie doorgeefbal aan Luca en die opent de score 1-0. Een aanval later geeft Luca de bal door aan Amber en die scoortde 2-0. Nu veldwisselen.

Apollo geeft zich nog lang niet gewonnen en vecht terug. De aanvallen gaan snel aan beide kanten. We doen veel schoten maar daar is een schot van Max, hij scoort maar helaas hij telt niet. Apollo scoort nu wel in de volgende aanval 2-1. Jammer maar ze maken al snel de 2-2. Weer veldwissel. Marijn blijft cool en scoort rustig de 3-2. Nu weer een mooie aanval, Louise in de aangeef, Marijn breekt door en maakt 4-2, en weer veldwissel. Helaas na een lange aanval maakt Apollo de 4-3. Gelukkig weet ook Max op afstand te scoren en maakt 5-3. Nu staat Luca aan te geven en breekt Amber door, 6-3. We zijn al een paar aanvallen aan beide zijden verder, een foutje in de verdediging geeft Marijn een mooie kans voor 7-3. Weer een veldwissel.

Maar daar komt Apollo met een mooi schot weer, nu is het 7-4. Daar is het rust signaal . Na de rust zijn er veel aanvallen maar Max opent de score 8-4. Weer veldwissel. Marijn scoort vlak daarna van afstand, 9-4. Dan een mooi samenspel van Amber en Louise, Louise scoort de 10-4. Veldwissel. Apollo geeft zich niet gewonnen en maakt 10-5. En ook de 10-6 wordt gemaakt. Rogier bezeert zich en wordt gewisseld voor Timo. Gelukkig Amber en Louise spelen goed samen en kan Louise de 11-6 maken. Apollo doet ook nog mee en maakt 11-7. Weer veldwissel.

En daar is het eindsignaal 11-7 gewonnen. Groetjes Belana vd Woude