BEP D2 – KZ D3

(NAGEKOMEN VERSLAG) Op 1 juni beginnen we met het zonnetje aan de hemel om 11 uur aan onze wedstrijd tegen KZ. De startopstelling: Aanval : Krista, Bente, Christiaan, Iris Verdediging : Do, Björn, Anne, Daan .

De beide ploegen krijgen in het begin kansen, maar er wordt nog niet gescoord. Vlak voor de eerste vakwissel scoort KZ via een mooi schot de 0-1. Na de wissel krijgen we een strafworp die netjes door Björn wordt benut : 1-1. Even later probeert Daan het van afstand, mooi schot : 2-1. Vervolgens scoort KZ de 2-2. Ze zijn aan elkaar gewaagd en er zijn kansen over en weer, maar het is BEP dat weer scoort. Het is een mooie doorloopbal van Björn op aangeven van Do: 3-2 RUST en Sofie komt nu in het veld voor Do.

Het begin van de tweede helft heeft hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Er zijn kansen, maar weer duurt het lang voordat er wordt gescoord en helaas is dat KZ en dus is het 3-3. Laatste wissel van vak, kom op BEP !! Daar is de 4-3, een doorloopbal van Björn op aangeven van Sofie. Overtreding op Björn, dat betekent een strafworp, die netjes wordt gescoord door Björn : 5-3. Oh, dan komt KZ terug en wordt het 5-4.

Met man en macht wordt de voorsprong verdedigd. Is het nog geen tijd scheids ? De spanning stijgt. Daar is het verlossende eindsignaal. Yes !! Een mooie overwinning, goed gespeeld !!