OKV A2 – BEP A3

Vandaag moesten wij spelen tegen OKV, onze nummer 2 van de poule… Ze staan maar 1 punt achter op ons, dus wij moeten winnen om onze koppositie te behouden. Aanval: Lucas, Geraldo, Amber en Belana Verdediging: Marijn, Rogier, Jiska en Demi Reserves: Luca en Monique

We begonnen de wedstrijd goed met de 0-1 door Geraldo. Ook volgde snel de 0-2 door Lucas. Jiska wist er 0-3 van te maken, met een mooie doorloopbal. OKV maakte 1-3. De 1-4 werd gemaakt door Belana. Ook Geraldo wist nog een mooie doorloopbal te maken, 1-5. Rust Luca wisselt voor Lucas. Al snel na het begin van de tweede helft scoort Marijn een mooie doorloopbal, waardoor het 1-6 staat.

Daarna maakt OKV de 2-6 en de 3-6. Belana scoort de 3-7. Monique wisselt met Amber. OKV maakt de 4-7. Marijn scoort nog een mooie doorloopbal, en zet de stand om 4-8. OKV sluit deze wedstrijd af met de 5-8.

Door deze winst staan we nog steeds bovenaan, met 3 punten voorsprong op OKV! Op naar de volgende wedstrijd!

Demi Versteijne, A3