AW/DTV 2 – BEP 2

Het was een lange tijd geleden dat het 2e niet samen met het 1e een competitiewedstrijd tegemoet ging. Dit weekend was dat wel het geval, met een kleine groep richting AWDTV. Voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd om een slag te kunnen slaan in de competitie.

Aris, Beau, Lynn en Isa begonnen eerste aanval. Jeffrey, Kai, Isabel en Verena vormden het eerste defensief. Na een wat stroef en zwak begin wisten we toch bij te blijven. Jammer genoeg viel Jeffrey uit vanwege een blessure en Jordy vulde zijn plek op. De eerste helft wisten beide ploegen geen verschil te maken en na 30 minuten was de stand 7-7.

Na de rust kwamen wij beter uit de startblokken. Dit resulteerde in een kleine voorsprong van 2 punten. Na een cruciale afgekeurde goal, die ons op 3 punten kon brengen, greep AWDTV in. Het had mij een beter gevoel gegeven als ik kon schrijven dat AWDTV 2 de achterstand wist om te buigen, maar helaas. Medio 2e helft liet de coach AWDTV 2 of 1 (het is me nog niet duidelijk) het halve vlaggenschip van de Amsterdamse ploeg warmlopen. Uiteindelijk werden deze mensen erin gezet en zij wisten het verschil te maken. De voorsprong van 2 punten eindigde in een 2 punten achterstand, 17-15.

Na het eindsignaal feliciteerde wij met een zuur gevoel de spelers van AWDTV 1 met 2 punten. Waarom weet ik eigenlijk niet gezien het feit dat de door AWDTV 1 behaalde punten toegerekend worden aan AWDTV 2. Wat moet dat een goed gevoel geven… Ondanks het feit dat we verloren hebben, moet ik zeggen dat ik trots. We hebben goed gespeeld en we moeten het als een compliment zien dat AWDTV een half 1e team heeft moeten inbrengen om deze wedstrijd te winnen

Ines, Eline, Tom, Jeroen en Jordy bedankt voor het reserve zitten.