BEP E2 – APOLLO E2

BEP E2 tegen Apollo E2 was een spannende wedstrijd. De eerste 5 minuten had Apollo de bal en scoorde ze de 1-0 En toen scoorde Noortje de 1-1 en daarna scoorde Tijn de 1-2 en Noortje de 1-3 en toen was het rust. In de tweede helft scoorde Robin 1-4 en Apollo de 2-4. Robin scoorde de 2-5 en de 2-6. Aan het eind van de wedstrijd werd het nog 3-6 en 3-7 door een goal van Robin. Ik vind dat we heel goed hebben samengespeeld! Groetjes, Robin Stein

BEP E2- GROENGEEL E5

Het is droog maar de lucht is dreigend en tijdens de warming-up regent het wat, later blijft het droog. De wedstrijd tegen het overmaatse GroenGeel is begonnen. Het verschil in lengte is direct merkbaar aan de ongehinderde snelheid waarmee GroenGeel de bal over het veld speelt. Na 2 min is het dan ook direct raak en leid GroenGeel met 0-1. Maar BEP weert zich kranig en Noortje antwoordt met de gelijkmaker (1-1 7’). Voor de rust weet GroenGeel de bal nog 2 x door de korf te krijgen (1-2 8’, 1-3 18’). Vlak na rust scoort GroenGeel nogmaals (1-4 22’) maar weet het team Noortje weer vrij te spelen en benut zij deze kans direct (2-4 28’). De inhaalrace lijkt te zijn gestart, BEP domineert licht en krijgt veel kansen.

Toch is het niet van lange duur en GroenGeel scoort in de slotfase nog 3 keer(2-5 42’, 2-6 43, 2-7 45’). BEP heeft gevochten als leeuwen en leeuwinnen, verliest sportief en heeft weer veel geleerd. Na de penalty ronde en sportief handjes schudden verlaten ze trots het veld. Fiene Manders