ZKV E1 – BEP E3

Vandaag was extra spannend, want we konden kampioen worden. We gingen naar Zaandam om de wedstrijd te spelen. 1e kwart, Dilara, Jasmijn, Siem en Tijn We beginnen, we zijn gelijk aan de bal en het is meteen raak: Tijn scoort de 0-1. Even daarna schiet Dilara op de korf, maar die is verdedigd. Een paar minuten later probeert ZKV het met een schot op de korf, maar deze is goed verdedigd door Siem. We krijgen verschillende kansen maar de bal wil er niet in. Ook ZKV krijgt kansen maar scoort niet.

2e kwart, Jasmijn, Joep, Siem en Tijn Siem scoort met een mooie bal de 0-2 en niet lang daarna is het de beurt aan Joep, hij scoort de 0-3. ZKV krijgt een strafworp, maar missen. Even later lukt het ZKV toch om de 1-3 te scoren. BEP is weer aan de bal en Joep maakt de 1-4. Ook Jasmijn krijgt een kans maar mist jammer genoeg net aan. ZKV scoort nog net voor de rust de 2-4. RUST, even lekker wat drinken en nog een peptalk van de coaches.

3e kwart, Dilara, Jasmijn, Joep en Tijn We krijgen een heleboel kansen en kunnen vaak op de korf schieten. Helaas gaan ze er niet in… ZKV scoort de 3-4 WAT IS HET SPANNEND !!! Dilara krijgt een strafworp, maar mist helaas. 4e kwart, Dilara, Joep, Siem en Tijn Dilara gooit de bal in de korf, maar de scheids keurt ‘m af. Even later maakt Dilara alsnog de 3-5. We hebben gewonnen en zijn KAMPIOEN!!!

Na de strafworpen krijgt het hele team bloemen en een prachtige medaille. Iedereen krijgt een lekkere koek, zakje snoep en de (kinder)champagne wordt ontkurkt. We zijn super trots en hebben zin om binnen lekker verder te korfballen!

Groetjes van Tijn