BEP E2 – OKV E2

Wedstrijd begint lekker er ontstaan vooral voor BEP veel kansen. Er wordt geoogst Noortje scoort 1-0 (6′) middels afstand schot. Mooi eerste kwart. OKV zet de stand gelijk 1-1 (14′). Tijn en Fiene zet mooie opbouw op, BEP krijgt een strafworp en Siem benut deze perfect 2-1 (20′) waarmee BEP weer op voorsprong staat. Na rust en snelle actie zet OKV de stand weer snel gelijk 2-2 (27′). Na 2 mooie kansen van Tijn en Fiene is BEP opzoek naar een gaatje en staat de druk er weer goed op.

Door mooie spelverdeling van Robin is er weer een goede kans voor Siem met een treffer die op een haar na door verdedigen wordt afgekeurd. 4e kwart zijn de ploegen aan elkaar gewaagd. Siem scoort al vlot. Stand is 3-2 voor BEP. Robin scoort een prachtige afstand schot het is 4-2. Dan scoort Tijn al snel de 5-2 en heeft Bep een goede voorsprong. Noortje scoort nog bijna. Eindstand 5-2 Fiene Manders.