OKV D2– BEP D2

Deze week moesten we het helaas zonder Dylan en Beau doen, maar alle Beppers waren na het oplopen van vorige week weer super gemotiveerd er een mooie wedstrijd van te maken. Helaas scoort OKV al snel na de start van de wedstrijd uit een vrije bal. 1 – 0. Deze stand blijft even staan, maar na 12 minuten wordt het 2 – 0. Onze D2 zet direct een succesvolle tegenaanval in en Thara scoort! 2 – 1 Na enkele minuten volgt helaas een derde en vierde doelpunt voor OKV.

Het lijkt of de ballen die wij rondspelen niet aankomen, we krijgen de bal niet in ons aanvalsvak. Sara is, nu zij rent in plaats van huppelt, echt veel sneller en Lenny houdt meerdere ballen binnen door exact voor de lijn stil te gaan staan, het mag echter niet baten. Hoewel Iris het blijft proberen wil de bal de korf niet in. Ook de mooie aanval die later volgt leidt niet tot een doelpunt voor BEP. OKV scoort wel. Tegen het einde van de eerste helft volgt een vrije bal voor Lenny, die helaas niet verzilverd wordt. OKV daarentegen scoort vlak voor rust nog wel, met 6 – 1 gaan we de rust in.

Na de peptalk in de rust volgen helaas al snel het 7de, 8ste en 9e, doelpunt voor OKV. Bijna iedere poging van BEP om een bal rond te spelen leidt tot niets omdat OKV ertussen zit en de ballen uit de lucht haalt. Ruben weet zichzelf nog wel in scoringspositie te manoeuvreren maar de bal gaat niet door de korf. Zelfs bij de trouwe supportersschare op de tribune begint het geloof in een goede afloop weg te zakken. Hoewel Bram enorme focus op de bal heeft en Brent als een leeuw staat te verdedigen, is niet te voorkomen dat OKV een tiende en elfde punt scoort. Tess bewijst in het laatste kwart nog even ook als jongetje haar mannetje te staan in de verdediging.

Uiteindelijk lukt het vier minuten voor het einde eindelijk bij BEP. Iris scoort! 11 – 2. De tribune ontploft! Veertig seconden voor het einde van de wedstrijd scoort ook Jill, na een verdiende strafworp, en zet de eindstand op 11 – 3.

Brent de Neling