BEP 2- GKV 2

Hoi allemaal, Hierbij het wedstrijd verslag van BEP 2 tegen GKV! Omdat jullie je vast al wel hebben afgevraagd wie die nieuwe kleine dame in het 2e is, zie ik dit ook gelijk als een kleine introductie van mij naar jullie! Afgelopen zomer ben ik van Wageningen naar Purmerend verhuist en heb ik dus mijn oude club KV Wageningen omgeruild voor BEP. Door Corona is het een beetje een gekke tijd geweest om van club te switchen, maar de hechte Bep selectie heeft me super leuk ontvangen! Al blijft het natuurlijk wennen, maar door de leuke team uitjes (waar jullie al eerder in een verslag over hebben gelezen) en de gezelligheid voelde ik me gelukkig al snel bij jullie op me plek! En dan nu even over de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

De dag begon positief; het zonnetje scheen en we kwamen vol zelfvertrouwen richting het veld. Met een spannende wedstrijd van het 3e voor ons, die een overwinning boekte op Atlantis, wilde wij dit voortzetten en onze wedstrijd ook echt winnen! De eerste 15 min gingen we gelijk op met GKV en was het daarom erg spannend! We kwamen door een goed schot van Jordy, een vrije bal van Milan, een schot en korte kans van Robbert na de eerste 15 min op een stand van 4-4. Geen spectaculair doelsaldo, maar ook niet veel tegen. Verdedigend waren we goed begonnen. Het opvolgende kwartier werd het scoren helaas niet makkelijker, er waren wel wat mooie kansen, maar er werd veel gemist. Door toch nog twee goals van Milan werd het een rust stand van 6-9. In het andere vak had Jordy het veld verlaten voor Max. Met de hoop dat die meer doelpunten zou kunnen brengen.

Na een goede bespreking in de rust hoopte we op een goede start in de 2e helft. Als we wat beter gingen afronden en wat harder zouden knokken, konden we deze wedstrijd alsnog winnen! Helaas begonnen we na de rust toch niet scherp genoeg en werd het snel 6-10. Gelukkig maakte we dit hierna goed, doordat Max een mooie doorloopbal maakte en Robbert een stip. Vervolgens werd er een overtreding gemaakt op Isabel, waardoor zij een stip kreeg en maakte! Max scoorde nog een doorloopbal en toen stond het ineens 10-11. We kwamen weer dichterbij!! Maar door helaas wat gemaakte overtredingen van onze kant, kreeg GKV een strafworp en vrijebal mee, waardoor zij weer wat uit konden lopen. Hun bleven door scoren, maar bij BEP stokte dit en waren de aanvallen wat rommelig. Dit resulteerde in een stand van 10-15.

De laatste 10 min werd Verena nog gewisseld voor Jessie, wat de damens bij GKV toch nog lastig vonden. Ik maakte nog een schot en hierna maakte Robbert nog een stip. Helaas kwamen deze doelpunten te laat en konden we geen verschil meer maken. Het fluitsignaal volgde en we moesten het doen met een uitslag van 12-17. Ondanks dat we hebben verloren, willen we wel graag al het publiek bedanken die ons kwam aanmoedigen! Volgende week moeten we uit tegen KVS en hopen we daar wel wat punten te kunnen pakken. Het zal niet makkelijk zijn, maar door hard te trainen op ons schot percentage en met de trouwe Bep supporters achter ons, gaan we ervoor!

Liefs, Daniek